ORANJE21

Recentebeoordeling


4 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oranje21. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 8:34 Het was weer top. Bezorging en eten.
24 nov 2022 om 21:29 Snel bezorgd na bestellen. Was wat afgekoeld maar smaakte er niet minder om
21 nov 2022 om 20:03 Snelle bezorging. Eten was lekker maar lauwwarm
20 nov 2022 om 22:35 Eten altijd top!
18 nov 2022 om 22:30 Verkeerde eten gekregen en als je om 12 uur in de middag de bestelling plaatst voor half 6, vind ik het echt heel knap dat je nog steeds veel te laat bent! Mijn laatste bestelling hier
18 nov 2022 om 19:37 Eten kwam pas na 1 uur en 50 min. Telefoon werd niet opgenomen. Dus had al ergens anders besteld… nu dubbel eten. Erg jammer dit oranje21. Want het eten is goed en ben anders van jullie gewend :-(
17 nov 2022 om 20:01 Doner was heerlijk, bezorging lekker snel. Maar een bamihap die tot snot was gebakken, en bitterballen die niet eens meer als zodanig herkenbaar waren verpesten dat wel aardig. Deze keer niet zo blij met jullie m
17 nov 2022 om 13:05 Niet gekregen wat ik besteld had, miste de helft. Special Cheese burger niet gekregen, sausen niet het gevraagde drankje niet. Opgebeld en ineens kunnen ze geen Nederlands meer spreken. Gevraagd om de bestelling op te halen en geld terug te storten.
15 nov 2022 om 18:12 Echt heerlijk gegeten! Nu waren wij best vroeg maar het eten was er ontzettend snel. Lang geleden dat ik zo'n lekkere kapsalon heb gegeten! Voortaan bestellen wij dus hier de kapsalons
11 nov 2022 om 20:27 Eten was koud
7 nov 2022 om 15:06 Very fast and very good
3 nov 2022 om 21:50 Goulashkroketten i.p.v. Kwekkeboom rundvleeskroketten geleverd. Frikandellen dropen van het vet. Eten was wel lekker, maar het kan verzorgder.