ORANJE21

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 376 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oranje21. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:11 Als je daar gaat eten altijd erg lekker! Nu kwam het helemaal koud aan. Ook de patat was niet vers. Erg jammer. Niet lekker gegeten.
25 feb 2024 om 18:50 Toppie
25 feb 2024 om 17:08 1 grote kapsalon besteld nooit meer. Extra saus vergeten. Geen aanrader
24 feb 2024 om 20:27 Zo wag ik meegemaakt heb vandaag toen ik bestelde ik had een turksepizza met doner besteld er was geen doner dus normaal turksepizza was het zijn jullie wel goed in je hoofd om zo iets te leveren bij klant ik ga nooit meer bestellen bij jullie
17 feb 2024 om 13:41 Ik werd uitgescholden met kanker en kreeg de verkeerde bestelling
17 feb 2024 om 8:53 Eten besteld voor 19 u, precies om 19 u was het er. Eten was prima, pizza had veel doner, goed gevuld! Patat was ook knapperig. Lekker gegeten.
16 feb 2024 om 15:01 Heerlijke broodjes, vriendelijke mensen. aanrader
8 feb 2024 om 15:12 Pindasaus was zo dun als water, Turkse pizza was koud. Alleen de bamihap was goed. Bestel hier nooit weer
6 feb 2024 om 11:43 I got 2 kapsalon large but I ordered 1 large and one xxl
2 feb 2024 om 13:55 Perfect
29 jan 2024 om 14:42 Koud
28 jan 2024 om 17:06 Ik had drinken besteld maar heb het drinken helemaal niet ontvangen plus kan nergens een telefoon nummer vinden beetje jammer